Aboneaza-te
prin RSS

Meteo

actualizat la data 2018-11-14
biletul zilei cu meciuri din fotbal biletul zilei pariuri sportive biletul zilei de azi la pariuri sportive

 

"Trofeul Campulung Muscel 2013": traditie si continuitate!!!


A vorbi despre automobilism in Muscel este la fel de natural ca a discuta despre fotbal in Banie sau Giulesti. Sportul cu motor in zona isi are originea, bineinteles, in tot ceea ce a "produs" uzina ARO: automobile de competitie performante, piloti talentati si ambitiosi, si nu in ultimul rand, evenimente care s-au transformat in adevarate sarbatori ale muscelenilor.
Primaria Municipiului Campulung duce mai departe aceasta traditie, fiind principalul sustinator al organizarii competitiilor automobilistice din Muscel, evenimente apreciate si incluse in fiecare an in calendarele Federatiei de specialitate.
"Este onorant pentru noi sa gazduim a VI-a etapa din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta si speram ca si in acest an toti participantii sa aiba o sedere cat mai agreabila in Muscel!", a precizat Calin Andrei, primarul municipiului Campulung.
Competitia se va desfasura in zilele de 7 si 8 septembrie 2013, pe traseul Leresti - Voina, drum care va fi restrictionat pentru circulatia publica in intervalul orar 07.00- 19.00!
Parteneri ai evenimentului "Trofeul Campulung Muscel 2013" sunt Consiliul Judetean Arges, SILDVB, Pasteur Caroseria, DJTS Arges, Toyota Romania, Primaria Comunei Leresti, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security!
 

Lucien Hora, o noua victorie la Trofeul Campulung

Cu un spectaculos 1:26.793, obtinut intr-o singura mansa de concurs, Lucien Hora a castigat fara emotii etapa a VI-a din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, desfasurata sambata la Campulung, pe traseul Leresti- Voina. Astfel, resiteanul isi pastreaza titlul obtinut anul trecut si isi trece in palmares si laurii de campion al celei de a doua editii a Trofeului Campulung Muscel.
Pe Lola Formula 3000, Hora nu a avut probleme sa se impuna pe circuit duminica, campionul reusind cei mai buni timpi si la antrenamentele de sambata. Hora a reusit de fiecare data sa-si imbunatateasca rezultatul, ajungand la final, in ultima urcare de concurs la 1:26.793, timpul de referinta absolut al weekend-ului, iar cu aceasta victorie, a sarit pe prima treapta a clasamentului general, cu doua etape inainte de final. Andrei Dumitrescu s-a clasat pe locul al doilea, iar Ovidiu Zaberca a mai reusit un podium, ajungand al doilea in clasamentul general.
Campulungeanul Norris Mageanu a fost imbatabil pe traseul de la Leresti, obtinand primul success al sezonului la Grupa N, unde l-a surclasat pe liderul clasamentului general, Edu Stan.
La debutul sau in competitiile oficiale, campioana la sarituri Monica Iagar a reusit sa urce pe podium la clasa sa, Diesel.
Armando Battocchi a obtinut o noua victorie lejera in intrecerea masinilor cu doua roti motrice, pe al sau FERRARI 308 GTB.
Din cei 82 de competitor inscrisi, 78 au participat la antrenamente. La cursa nu au mai intrat decat 74, dupa mai multe abandonuri.
Vremea frumoasa i-a imbiat pe pasionatii sportului cu motor pe traseu, fortele de ordine estimand o prezenta de aproximativ 5000 de spectator.
Vali Porcisteanu, show total
Cel mai spectaculos de pe traseu a fost campionul national en-titre Vali Porcisteanu, care a alergat ca deschizator cu masina de strada. Talentul, indemanarea, dar si faptul ca stia ceva mai bine traseul, i-au permis pilotului argesean sa aibe o comportare pe traseu care a ridicat nivelul de adrenalina in randul spectatorilor si a "consumat gumele" de pe "Negruta". Porcisteanu nu s-a dat inapoi de la a face spectacol nici macar la coborare.
Organizatorii isi cer scuze concurentilor de la clasa A4, care, dintr-o eroare neintentionata, nu au fost premiati.
 


Clasament:


1. Lucien Hora 2:53.966
2. Andrei Dumitrescu +4.609
3. Ovidiu Zaberca +9.016
4. Armando Battocchi +11.596
5. Norris Mageanu +17.111
6. Eduard Stan +19.323
7. Dudu Senchea +20.698
8. Cosmin Dragnea +21.609
9. Mircea Padurean +23.830
10.Radu Fenyo +26.652


Trofeului Campulung Muscel 2013 a fost organizat, sub egida FRAS, de Brothers Motorsport, in parteneriat cu CJ Arges si Primaria Campulung, si cu sustinerea Primariei Leresti, SILDVB, Pasteur Caroseria, DJTS Arges, Toyota Romania, Pentarom, Kilicom Tractari Auto, Magic Safe Security!

 

 

 
Galerie foto