Aboneaza-te
prin RSS

Meteo

actualizat la data 2018-11-14
biletul zilei cu meciuri din fotbal biletul zilei pariuri sportive biletul zilei de azi la pariuri sportive

 


Campulung Muscel la Targul de Turism al Romaniei 2014
 

in perioada 13-16 martie 2014 se desfasoara la Romexpo cel mai important eveniment din Romania, dedicat industriei turismului - Targul de Turism al Romaniei.
Standul municipiului Campulung Muscel propune vizitatorilor un itinerariu fascinant in lumea traditiilor si obiceiurilor mestesugaresti ale zonei.

Targul de Turism al Romaniei, reuneste anual, in doua editii, cei mai importanti reprezentanti locali si internationali din industria turismului. Editia de primavara 2014 se desfasoara in perioada 13-16 martie in cadrul complexului expozitional ROMEXPO. Primul targ de profil al anului va prezenta vizitatorilor, atat oferte turistice destinate sezonului estival, cat si alternative de turism cultural, rural si de business, turism de tratament, destinatii exotice, croaziere, turism de aventura sau pelerinaje culturale.

Pastrand modelul anului trecut, Campulung Muscel va fi reprezentat si in acest an la TTR, in Pavilionul C3, standul 62, un stand care va propune vizitatorilor o incursiune in lumea facinanta a obiceiurilor muscelene si le va starni interesul pentru a cunoaste mai bine frumusetea si pitorescul locurilor.
Decoratiunile traditionale ale standului - costume populare, covoare tesute manual si produse artizanale autentice, precum si mesterii populari invitati, vor crea o atmosfera speciala care va transpune vizitatorii in lumea de poveste a unei zone incarcate de istorie si traditie.
Pe perioada de desfasurare a targului, mesteri populari isi vor demonstra maiestria in reprezentatii inedite: sculptori in scoarta de copac, realizatori de papusi din materiale textile precum si de instrumente muzicale, vor anima standul transformandu-l intr-un autentic atelier de creatie.
De asemenea, de vineri pana duminica, reprezentantii primariei Municipiului Campulung Muscel vor asigura informarea vizitatorilor cu privire la principalele evenimente, obiective si atractii turistice din zona.
Ca in fiecare an, numeroase personalitati din peisajul public si artistic, membri marcanti ai comunitatii locale, vedete sau prieteni care indragesc frumusetea oamenilor si a locurilor muscelene, se vor alatura demersului de promovare a Campulungului, si vor fi invitati speciali ai targului, intr-o serie de interviuri, evenimente de presa si reprezentatii care vor spori dinamica si atractivitatea standului.