Aboneaza-te
prin RSS

Meteo

actualizat la data 2019-02-15
biletul zilei cu meciuri din fotbal biletul zilei pariuri sportive biletul zilei de azi la pariuri sportive

Targul de Turism al Romaniei

Standul municipiului Câmpulung Muscel și-a încântat vizitatorii de la Târgul de Turism al României, cel mai important eveniment din România dedicat industriei turismului desfășurat la Romexpo, în perioada 14-17 martie 2013


Prezența Municipiului Câmpulung Muscel la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2013, a fost și în acest an un succes, prezentând vizitatorilor o alternativă fascinantă de turism cultural, atingându-și scopul de a promova frumusețea zonei și a tradițiilor sale dar și alternativele de petrecere a timpului liber către turiștii din țară și din străinătate.


Cu un stand original care a transpus vizitatorii în lumea fascinantă a obiceiurilor muscelene, aceștia au fost convinși să viziteze și să cunoască mai bine cultura și tradițiile zonei. Decorațiunile standului – costume populare, covoare țesute manual, icoane, păpuși și alte produse artizanale autentice, îmbietoarele bucate tradiționale specific muscelene dar și meșterii populari (d-na Stoicescu Mihai Zizica – artist popular sculptor și pictor de icoane, fam. Constantin și Domnica Mihaiu – creatori de instrumente musicale) care au făcut demonstrații de sculptură în scoarță de copac și de confecționare a fluierelor, au recreat atmosfera pitorească, încărcată de istorie și tradiție a Câmpulungului.


Și în acest an numeroși prieteni care îndrăgesc frumusețea oamenilor și a locurilor muscelene, s-au alăturat demersului de promovare a Câmpulungului, și ne-au vizitat standul, au dat interviuri și s-au fotografiat alături de vizitatorii Târgului. Printre aceștia s-au numărat: Ovidiu Lipan Țăndărică, Gheorghe Turda, Monica Iagăr, Corina Ungureanu, Ionuț Contraș.


De asemenea, pe toată perioada de desfășurare a târgului, reprezentanții primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, d-na Iuliana Ungureanu și d-na Daniela Buzescu, au asigurat informarea vizitatorilor cu privire la principalele evenimente, obiective și atracții turistice din zonă.


Toate acestea au fost posibile şi datorită sprijinului oferit de partenerii noştri care au ţinut să ne fie alături în derularea acestei activităţi: Pensiunea „Un băiat şi o fată”, Pensiunea „AMADA”, Complex ANOMIS, PENTAROM S.R.L., Inter Expres S.R.L., MONTANA MG, AND SECOM INTEXIM şi CENTRUL MEDICAL PARGA SAT.