Aboneaza-te
prin RSS

Meteo

actualizat la data 2019-02-15
biletul zilei cu meciuri din fotbal biletul zilei pariuri sportive biletul zilei de azi la pariuri sportive

Festivalul de muzica rock Posada

Editia a XVIII-a

 
Scopul concursului: Festivalul işi propune sa incurajeze  muzica şi cultura rock in randul tinerei generatii  şi sa contribuie la descoperirea, lansarea, promovarea muzicii romaneşti de rock de calitate pe plan local si national . Scopul evenimentului este promovarea şi sprijinirea tinerelor formatii care canta live. Concursul este deschis tuturor formatiilor rock, indiferent daca au sau nu material audio editat de catre o casa de discuri.
Totodata festivalul işi propune sa readuca in atentia turiştilor romani şi straini Municipiul Campulung. Numele festivalului este: "Festivalul de muzica rock Posada ".

Festivalul face parte din proiectul „Promovarea activităţilor de marketing şi a produselor specifice Municipiului Câmpulung Muscel, Judeţul Argeş”, finanţat în cadrul POR 2007-2013, Axa prioritară 5 „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul major de intervenţie 5.3 – „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”,Operaţiunea „Dezvoltarea şi consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi a activităţilor de marketing specifice".Conditiile de desfaşurare a concursului: In competitie se pot inscrie doar solişti sau grupuri de rock. Concursul este deschis  iubitorilor de gen. Concursul este deschis pentru persoane de toate varstele. Cantecele interpretate pot face parte din orice categorie rock.
Organizatorii au dreptul exclusiv de a folosi in transmisiuni radio si TV, de a edita si exploata cantecele prezentate in competitie de catre concurenti, cu respectarea drepturilor de autor. Pentru acord, compozitorii, textierii, şi/sau producatorii vor semna formularul de inscriere. Organizatorii festivalului işi rezerva dreptul de a televiza, radiodifuza, fotografia, filma şi inregistra interpretarile din cadrul etapelor concursului, inclusiv gala. In aceasta situatie, candidatii nu beneficiaza de onorarii.

Inscrierea in concurs:

Inscrierea se face in avans la telefon 0753.057.647 sau prin email la adresa: flintea_andreea@yahoo.com

Data limita: 11.09.2011


Fiecare candidat va trimite :
 - in cazul formatiilor numele liderului trupei; numele tuturor membrilor formatiei şi un scurt material de prezentare; minim 3 melodii (in format mp3 sau link  catre un site)

- in cazul solistilor numele, şi un scurt material de prezentare; minim 3 melodii (in format mp3 sau link  catre un site) .

- date de contact: telefon, e-mail

Desfaşurarea concursului:

1. Preselectia


Preselectia va fi facuta de catre un juriu de specialitate format din artişti, muzicieni, promotori de muzica rock, care va avea in vedere atat calitatile interpretative cat şi cele scenice ale concurentilor.
Trupa sau solistul vor trimite trei  cantece. Organizatorii işi rezerva dreptul de a decide, in functie de calitatea celor inscrişi, numarul concurentilor promovati pentru festival. Centralizarea rezultatelor finale este realizata de organizatori. Lista participantilor va fi publicata in ordine alfabetica. Organizatorul are dreptul sa stabileasca rezerve pe lista participantilor, pentru situatiile in care un concurent, din diverse motive, nu mai poate participa.

  Desfaşurarea festivalului:

.ziua 1: 22 septembrie incepand cu ora 18:00

Spectacol concurs cu primele 4  trupe rock.

RECITALURI INVITATI

.ziua 2: 23 septembrie incepand cu ora 18:00

Spectacol concurs cu urmatoarele 4 trupe rock

RECITALURI INVITATI

.ziua 3: 24 septembrie incepand cu ora 18:00

Spectacol concurs cu ultimele 4 trupe rock.

RECITALURI INVITATI  
ziua 4: 25 septembrie – incepand cu ora 20:30

GALA LAUREATILOR. RECITALURI


 

Conditiile de prezentare la aceasta faza sunt urmatoarele:
- Soliştii sau trupa se vor prezenta in concurs cu un program avand durata toatala de 25 minute, in care sunt incluse in mod obligatoriu cel putin 3 creatii proprii. Ordinea intrarii in concurs este stabilita prin tragere la sorti. Fiecare concurent poate aduce pe scena orice sustinere artistica pe care o crede necesara (grup vocal, grup de acompaniament, dansatori etc.) pe propria cheltuiala, daca obtine acordul artistic al organizatorului.
- Negativul orchestral (in cazul soliştilor individuali) poate contine voci de sustinere (grup vocal) cu conditia ca acestea sa nu includa dublaje la linia vocala principala.
- Conditia interpretarii vocale live este obligatorie.
- Durata pieselor trebuie sa fie cuprinsa intre 3-5 minute.

.
Cheltuielile de cazare si masa ocazionate de participarea la concurs cad in sarcina organizatorilor.


Nu se percepe taxa de participare.